Onze honden

Sanne

* 20 april 2005  

† 26 augustus 2015

Ruim 10 jaar hebben we van jou en je gekke streken mogen genieten. Vele wandelpaden hebben we samen belopen. Jij ging altijd met veel plezier, enthousiasme en vol overgave mee op stap. Daarbij paste je altijd goed ons. Helaas ging je na de zomervakantie - waarbij we nog vele bergwandeling hebben gemaakt - hard achteruit en hebben we je op 26 augustus 2015 moeten laten gaan.
Sanne, je was een fantastische hond en we zullen je ongelofelijk missen!

Klik op de foto voor een vergroting.Fritz

* 30 maart 2016

 Na Sanne miste ik heel erg een wandelmaatje. De vraag was dus niet of er weer een hond zou komen, maar welke.

Na heel veel lezen en bezoekjes aan diverse fokkers waren wij er uit. Onze volgende hond wordt een Border Terriër. Na het inschrijven bij de rasvereniging en het krijgen van een plaats op de wachtlijst bij een fokker, is het afwachten. Op 30 maart 2016 is het zover, de pups zijn geboren en er zit een reutje voor ons bij! Wij kunnen niet wachten om ze te bezoeken. Wat zijn ze schattig en klein!

Als ze 8 weken zijn komt het reutje met het blauwe bandje bij ons wonen en zal hij voortaan "luisteren" naar de naam Fritz.

Klik op de foto voor een vergroting.Ed

* 27 juni 2019 

Toen we begin 2019 verhuisde kwam er meer ruimte. Een tweede hond stond al langer op mijn wensenlijstje. Maar zou het echt bij ons en Fritz passen? En als we het dan doen, welk ras dan? Na lang wikken en wegen in de zomer van 2019 de knoop doorgehakt. De keuze viel op een labrador, een 'Fieldtrial Labrador'.

Er was een nestje en ze hadden nog reutjes beschikbaar. Wij zijn gaan kijken en de keuze viel op het donkerblonde reutje.

Als 'Ed' 8 weken oud is, mag hij mee naar huis. De kennismaking met Fritz verloopt goed.

Klik op de foto voor een vergroting.