Campings Oostenrijk

Ötztaler Naturcamping

Deze camping met zeer vriendelijke eigenaren is gelegen op een schitterende plek in Tirol. Vanaf de camping heb je een prachtig uitzicht op de omringende bergen. Het is een ideaal vertrekpunt voor wandelingen. Op de camping is een watermolen gelegen en in het hoogseizoen bakt de eigenaar zelf vers brood. Langs de camping stroomt water en lopen Oostenrijkse koeien met bellen.

De campingplaatsen zijn ruim opgezet en voorzien van gasaansluiting en vuilwaterafvoer. Er is één sanitairgebouw, maar dit was ruim voldoende. Het sanitair is zeer netjes en zeer schoon. Zelfs in het voorseizoen wordt het meerdere malen per dag gecontroleerd en minimaal één keer per dag schoongemaakt. In het sanitairgebouw bevindt zich daarnaast een grote ruimte om kleding te wassen en te drogen. Tevens is daar een gelegenheid om de afwas te doen en voor wie daar geen zin in heeft is er zelfs een afwasmachine. 

De camping heeft wat ons betreft de diverse prijzen en onderscheidingen zeer terecht gewonnen! 

Ötztaler Naturcamping
Huben 117
6444 Längenfeld
www.oetztalernaturcamping.comNaturcamping Stockham

Naturcamping Stockham is een kleine zogenaamde "boeren camping", ofwel de camping ligt op een boerderij. De camping ligt aan het einde van het Großarltal en is een ideaal vertrekpunt voor diverse wandelroutes. Vanaf de plekken heb je een prachtig zicht door het dal en op de bergen. Bij aankomst kregen wij een toeristenpas voor korting op openbaar vervoer en toeristische attracties. De camping biedt een broodjesservice en verkoopt verse melk van de eigen koeien.

Afhankelijk van de bezetting zijn er een of twee sanitairgebouwtjes open. Toen wij er waren was het rustig en was alleen het "hoofd" sanitairgebouw open. Deze heeft 1 douche (€1,- voor 5 minuten warm water), 2 wc's, 1 urinoir, 2 wastafels en een plek om de afwas te doen. Het was soms even opletten wanneer je kon gaan douchen, maar verder voldeed het prima en was het netjes en schoon.

Naturcamping Stockham
See 5
Stockhambauer
5612 Hüttschlag
www.stockham-camping.com