Een hond gaat op reis

In het pinksterweekend zijn wij weer een op stap geweest. Naast het wandelen, wat we natuurlijk ook hebben gedaan, zijn we dit keer naar...

...het spoorwegmuseum in Utrecht geweest. En dat is echt een aanrader. Naast de diverse treinen die je kan bewonderen, valt er veel te beleven. De geschiedenis van de trein laten ze op een zeer leuke en interactieve manier zien. Zo kan je onder andere met de trein door de tijd reizen en is er zelfs een kleine achtbaan! En het oude station is zeker ook de moeite waard om te bezichtigen. Prachtige muurschilderingen en natuurlijk de koninklijke wachtkamer. Je neemt echt even een kijkje in hoe het vroeger was om met de trein te reizen. En in de oude station viel mijn oog op een gedicht. Het gedicht 'Een hond gaat op reis' van Willem Wilmink. Als hondenliefhebber moest ik daar natuurlijk wel een foto van maken...