Happy Hiking

De dag begon vanochtend al helemaal goed. Ik kreeg alvast een vervroegd verjaardagscadeau. Dit cadeau kon ik vanmiddag al meteen gebruiken toen we begonnen met onze hiking training!

Want vanochtend kreeg ik de Capture Pro van Peak Design. Een clip waarmee je je fototoestel aan je rugzak maakt. Hierdoor kan ik met mijn backpack lopen én eenvoudig foto's maken. En de clip heb ik uiteraard gelijk getest!* We zijn namelijk vandaag begonnen met het trainen voor hiken ofwel backpacken. Met onze rugzakken gevuld met kussens - ja, je moet ergens mee beginnen - vertrokken we voor een wandeling van zo'n 8 kilometer. Nu lopen wij bijna altijd met een rugzak, maar dit is toch wel even iets anders. Het is toch wel wennen. Aan het einde van de route voelde ik wel verschillende spieren, maar al met al ben ik tevreden over het verloop. De komende tijd gaan wij dus vaker trainen om zo uiteindelijk grotere afstanden te lopen met een complete uitrusting.

 

*Mijn bevindingen lees je hier -- klik --

 

Klik op onderstaande foto's voor een vergroting.