Wandelen in de bergen

De vakantie zit er weer op. We kunnen terugkijken op een paar heerlijke weken wandelen in de Oostenrijkse bergen. Ja, je leest het goed; Oostenrijk. De plannen zijn op het laatste moment nog aangepast.

Zoals je in mijn vorige blogpost hebt kunnen lezen, moesten wij nog leuke campings zoeken in Duitsland. Bij het zoeken naar campings kwamen we een wel  hele leuke camping in Oostenrijk tegen. Dus ach, dan gaan we dit jaar toch naar Oostenrijk?! En om in Oostenrijk te komen rijden we door Duitsland, dus twee vliegen in één klap.

 

En ik kan niet anders zeggen dat het ons goed bevallen is. Wij hebben heerlijke wandelingen gemaakt en lekker gekampeerd. De ervaringen met de campings die wij hebben bezocht kan je vanaf nu ook op deze website lezen. En natuurlijk zijn de wandelingen in Duitsland en Oostenrijk ook te vinden op mijn website.